Jeg grundlagde min virksomhed i 2003 – Restaurantkæden LETZ SUSHI – Som i 2017 voksede til 16 forretninger med mere end 150 ansatte og mange tusinde i Danmark. Jeg solgte og forlod LETZ SUSHI i juni 2017.

Iværksætteri er i dag blevet en vigtig del af vores samfund, og mange taler om, hvor nemt det er at blive iværksætter, men udfordringerne i denne branche er mange og grundig rådgivning er vigtig.

Da jeg startede LETZ SUSHI for mere end 15 år siden, var iværksættermiljøet langt fra så veludviklet som det er i dag, men det er de samme problemstillinger dagens iværksættere møder, som jeg mødte dengang. Jeg har netop derfor valgt at hjælpe og rådgive startups med at blive en succes, hvilket både kræver viden og stor erfaring – og jeg har begge.

Før jeg selv blev iværksætter, arbejdede jeg med salg og marketing i IT branchen, hvor jeg fik indblik i, hvordan en forretning skal skues sammen. Denne læring fortsatte i mit liv som iværksætter, hvilket gør, at jeg bruger den viden til at hjælpe andre med at skabe en succesfuld forretning.

Jeg er i dag selv en aktiv investor i flere virksomheder og med mit kendskab til hele investeringsmiljøet, ved jeg, hvad der skal til, for at få investorer med ombord. Et forhold, som gør det nemt for mig at tage en aktiv rådgiverrolle med det samme.

Så leder du efter en startuprådgiver med mange års iværksættererfaring, et solidt netværk, nuværende Business Angel og bestyrelsesmedlem, så er det mig, du skal have med om bord.

finalHR4328